Kjøkkeninnredning

for ett nytt kjøkken med følelse

Kjøkkeninnredning for et herlig nytt kjøkken finner du hos Creoform Kjøkken. Med svensk kvalitet, trygg service og egen produksjon i Hallstahammar skaper vi personlige kjøkken som tilfredsstiller lenge. Et bredt sortiment gir mange muligheter, og som standard skreddersyr vi etter ønske. Vi er med deg hele veien, fra planleggingen til det nye kjøkkenet er på plass.

Høyglanskjøkken

MILANO STEEL

Et nytt kjøkken med en nydelig glans. Høyglans er moderne, trendy og tidløst på én og samme tid. Håndpolert for utsøkt finish.

Kjøkken i tre

TABUS BJØRK EXCLUSIVE

Følelsen av tre er spesiell for veldig mange. Vi har kjøkkeninnredning med mange sorter treverk og modeller. Med treverk som eldes naturlig, blir kjøkkenet vakkert og tidløst.

Laminatkjøkken

RUBIN EIK LASERT

Laminat er både kjøkkenets fleksibilitet og slitestyrke. Finnes i en rekke farger, og kan imitere de ulike tresortene på en utmerket måte. Slitesterkt kjøkkeninnredning som er friskt lenge.

Malt kjøkken

CARAT HVIT

Malt blir unikt. Velg farge fra vårt standardutvalg, eller velg en farge du selv foretrekker. Mengden av farger å velge mellom er nesten uendelige. To lag lakkmaling gir et nytt kjøkken beste finishen og friskheten.

Kjøkkeninnredning

Kjøkkenfornying

Behold det som er bra på kjøkkenet, og bytt kjøkkenfronter! Hvorfor bruke mer tid, penger og engasjement enn det som trengs?

kjøkkeninnredning

Nytt kjøkken

Har du bestemt deg for å endre kjøkkenet fra grunnen av? Da har du en spennende og morsom tid foran deg.

Kjøkkeninnredning

Bestille hjemmebesøk

Et hjemmebesøk er gull verdt, og du har alt å vinne. Nytt kjøkken med den rette følelsen. Bestill nå!