Bestil nytt kjøkken!

Julegave på kjøpet, verdt 4995 kr.

Bestil et nytt kjøkken før 22. desember! Få en eksklusiv espresso og kaffemaskin som julegave! Verdi 4995 kr. Vi har all kjøkkeninnredning du trenger for et herlig nytt kjøkken.

Kjøkkeninnredning

for ett nytt kjøkken med følelse

Kjøkkeninnredning for et herlig nytt kjøkken finner du hos Creoform Kjøkken. Som standard skreddersyr vi etter ønske. Vi har egen produksjon i Sverige. Velkommen!

Høyglanskjøkken

MILANO STEEL

Et nytt kjøkken med en nydelig glans. Høyglans er moderne, trendy og tidløst på én og samme tid. Håndpolert for utsøkt finish.

Kjøkken i tre

TABUS BJØRK EXCLUSIVE

Følelsen av tre er spesiell for veldig mange. Vi har kjøkkeninnredning med mange sorter treverk og modeller. Med treverk som eldes naturlig, blir kjøkkenet vakkert og tidløst.

Laminatkjøkken

RUBIN EIK LASERT

Laminat er både kjøkkenets fleksibilitet og slitestyrke. Finnes i en rekke farger, og kan imitere de ulike tresortene på en utmerket måte. Slitesterkt kjøkkeninnredning som er friskt lenge.

Malt kjøkken

CARAT HVIT

Malt blir unikt. Velg farge fra vårt standardutvalg, eller velg en farge du selv foretrekker. Mengden av farger å velge mellom er nesten uendelige. To lag lakkmaling gir et nytt kjøkken beste finishen og friskheten.

Creoform Kjøkken – Kjøkkeninnredning med følelse

Kjøkkeninnredning fra Creoform Kjøkken – forny det du allerede har eller bygg nytt fra grunnen av. Et bredt sortiment gir mange muligheter og som standard skreddersyr vi etter ønske. Dine tanker om følelse, stil, funksjoner og planløsning står i alltid fokus. Vår kjøkkenspesialist er med deg hele veien, fra det første møtet til et ferdig kjøkken.

En treretters middag, oppvask, lese avisen eller ta en kopp kaffe. Det kommer å bli hyggelige opplevelser med et moderne og funksjonelt kjøkken som er lett å holde rent. Du kan fornye kjøkkenet med bare nye skuffefronter eller forandre kjøkkenskap og skuffer i hele kjøkkenet. Vi guider deg frem til et nytt kjøkken med løsninger som passer deg.

Velg mellom mengder av skap, fronter og benkeplater i ulike materialer, mønster og farger. Dessuten finner du praktisk innredning og detaljer som gjør stor nytte. I vår kjøpeguide kan du lese mer om veien til et bra kjøkken.

Bestill et gratis hjemmebesøk uten kjøpetvang nå!
Kjøkkeninnredning

Kjøkkenfornying

Behold det som er bra på kjøkkenet, og bytt kjøkkenfronter! Hvorfor bruke mer tid, penger og engasjement enn det som trengs?

kjøkkeninnredning

Nytt kjøkken

Har du bestemt deg for å endre kjøkkenet fra grunnen av? Da har du en spennende og morsom tid foran deg.

Kjøkkeninnredning

Bestille hjemmebesøk

Et hjemmebesøk er gull verdt, og du har alt å vinne. Nytt kjøkken med den rette følelsen. Bestill nå!