Design ditt nye kjøkken

Design ditt nye kjøkken

Nytt er spennende, ikke sant? Nå gir vi deg muligheten til selv å designe ditt nye kjøkken. Tegn hjemme i fred og ro. Funder, test, mål og føl.

Når du planlegger ditt nye kjøkken, har du stor nytte av vårt designprogram fordi du designer ved hjelp av ekte kjøkkenmodeller. Det fører også til at du får et veldig bra innblikk i hvordan ditt nye kjøkken kommer til å se ut, og hva som trengs for å realisere det. 

Skissen gir deg også kontroll på kostnaden

Når du føler at du er fornøyd med tegningene, har du kanskje noen spørsmål: Kan tegningene mine settes ut i praksis? Hva koster mitt planlagte kjøkken? Gå videre til Videreforhandlerens rådgivning i programmet for å få svar på spørsmål. Dine opplysninger og tegninger blir sendt automatisk til din nærmeste kjøkkenspesialist.

Vi gir deg selvsagt et komplett og nøye gjennomtenkt tilbud, og derfor kommer vi til å kontakte deg innen kort tid med noen tilleggsspørsmål. Dette gjør vi for at ditt kjøkken skal bli så bra som mulig. 

Begynn å lage skisser!

Prøv å tegne ditt nye kjøkken. Det er både enkelt og morsomt! Klikk på koblingen, så kan du begynne å lage skisser allerede nå.

Til tegne- og designverktøyet >>

kjøkkeninnredning

Nytt kjøkken

Har du bestemt deg for å endre kjøkkenet fra grunnen av? Da har du en spennende og morsom tid foran deg.

Kjøkkeninnredning

Kjøkkenfornying

Behold det som er bra på kjøkkenet, og bytt kjøkkenfronter! Hvorfor bruke mer tid, penger og engasjement enn det som trengs?

Kjøkkeninnredning

Bestille hjemmebesøk

Et hjemmebesøk er gull verdt, og du har alt å vinne. Nytt kjøkken med den rette følelsen. Bestill nå!