Vedlikehold
 

Malte fronter

Du rengjør malte fronter med milde og vanlige rengjøringsmidler for husholdning. Tørk med en fuktig klut slik at rengjøringsmiddelet fjernes, og tørk deretter med en tørr klut. Ikke bruk skurepulver, ammoniakk eller andre midler som inneholder slipemiddel. Du må tørke av kjøkkenbenkfrontene etter oppvask slik at det ikke ligger vann igjen på kantene.

Laminatfronter

Bruk en fuktig klut eller rengjøringsmiddel etter behov. Ikke tørk helt tørt. Du kan bruke rødsprit eller terpentin for å fjerne flekker. Skyll deretter med rent vann. Ikke bruk midler som inneholder ammoniakk eller slipemiddel.

Trefronter

Bruk et mildt rengjøringsmiddel, for eksempel miljøvennlig såpe. Tørk med en fuktig klut. Ikke bruk skurepulver eller midler som inneholder slipemiddel eller andre partikler som riper.

Skap

Bruk en fuktig klut og oppvaskmiddeloppløsning. Du kan også bruke konsentrert oppvaskmiddel. Hvis flaten er svært skitten, kan du bruke en blanding med 1 del aceton og 3 deler rødsprit. Ikke bruk skurepulver, stålull eller andre midler med slipeeffekt. Rengjør alltid med rent vann og tørk deretter slik at vannet ikke trenger inn i skjøter.

Laminatbenkeplater

Benkeplatene kan rengjøres med vanlige rengjøringsmidler for husholdning. Unngå imidlertid bruk av konsentrerte mineralsyrer og at svært etsende stoffer, for eksempel hydrogenperoksid, jod og blekk, kommer i kontakt med laminatflaten. Disse stoffene forårsaker etseskader eller misfarginger. Laminatet tåler i korte perioder opptil 180 graders varme. Bruk imidlertid alltid underlag til varme kasseroller.

Dampen fra oppvaskmaskinen kan skade benkeplaten. For å unngå dette, finnes det en spesiell folie du kan kjøpe for å beskytte undersiden av benkeplaten ved oppvaskmaskinen. Du kan til og med kjøpe lister av aluminium som du kan montere på kantene mot komfyren, som beskytter mot varme og støt.

Hvis du vil ha instruksjoner om vedlikehold av benkeplater i andre materialer, kan du kontakte de respektive benkeplateleverandørene - din kjøkkenspesialist hjelper deg.
Kjøkkeninnredning

Kjøkkenfornying

Behold det som er bra på kjøkkenet, og bytt kjøkkenfronter! Hvorfor bruke mer tid, penger og engasjement enn det som trengs?

kjøkkeninnredning

Nytt kjøkken

Har du bestemt deg for å endre kjøkkenet fra grunnen av? Da har du en spennende og morsom tid foran deg.

Kjøkkeninnredning

Bestille hjemmebesøk

Et hjemmebesøk er gull verdt, og du har alt å vinne. Nytt kjøkken med den rette følelsen. Bestill nå!

;