Et hjemmebesøk er gull verdt

Å bli veiledet hjemme på vei til et nytt kjøkken, er en mulighet som mange setter pris på.

I fred og ro kan du fortelle om dine ønsker og betraktninger. Trinn for trinn går dere deretter gjennom hva som er viktig å tenke på når du skal få et kjøkken med den rette følelsen. Kjøkkenspesialistens lange erfaring er en uvurderlig støtte på veien.

Ved hjemmebesøket tar kjøkkenspesialisten med seg farge-, stil- og materialprøver slik at du for eksempel kan oppleve kjøkkenfrontene i det miljøet de skal monteres i. Lysinnstrømning, belysningsløsninger, farger og mønstre som allerede finnes på stedet, har nesten alltid en effekt på det endelige helhetsinntrykket

Mange anser at hjemmebesøket er gull verdt. Løsninger diskuteres, muligheter skisseres og spørsmål besvares. Og i tillegg er det gratis. Dette er en unik service uten kjøpetvang, som er ment som et tilbud om at du skal få et kjøkken med den riktige følelsen. Bestill et hjemmebesøk nå!

Kaffemaskin som julegave!

Bestil nytt kjøkken før jul! Få en julegave verdt 4995 kr!
Lukten av nykvarnet og nybrygget kaffe passer pent inn i et nytt kjøkken. Derfor vil vi gi deg en eksklusiv espresso og kaffemaskin verdt 4995 kr, til ditt nye kjøkken hvis du bestiller et kjøkken for minst 50 000 kr før 22. desember.
 
En eksklusiv espresso og kaffemaskin. Testvinner på Råd & Rön.
Du får en fullautomatisk espressomaskin fra kjente De Longhi. Med noen få enkle knappetrykk får du en espresso akkurat slik du vil ha den, eller kremaktig skum til din cappuccino. Du justerer enkelt aromaintensiteten, avhengig av om du vil ha en mild eller sterk smak på kaffen din. Med den integrerte kaffekvernen maler du kaffebønner, men maskinen kan også håndtere malt kaffe. Velg mellom 13 forskjellige innstillinger. Espressomaskinen er testvinner på Råd & Rön.

Start med å bestille ditt hjemmebesøk nå. Fyll ut nedenfor, så kontakter vi deg snart!