15-årsjubileum

Enda mere glede på kökkene!

Nå får du som kjöper en kökken fra Creoform også en Sous Vide Cooker fra Witt, eller en set med højkvalitive køkkenkniver fra Global. Verdi 4199 kr. Tilbudet gjelder ve kjøp av køkken for minst 35 000 kr - till og med 24/10 2018.

Sous Vide er matlagingmetoden bak mesterkokkenes møre, saftige anrettninger. Med Sous Vide-metoden kan du anrette de fleste råstoffer slik køtt, fisk og grønnsaker. De skarpe køkkenkniverne fra Global gør matlagingen morsomere og du kan utfordre deg selv mere i kokekunsten.

Et hjemmebesøk er gull verdt

Å bli veiledet hjemme på vei til et nytt kjøkken, er en mulighet som mange setter pris på.

I fred og ro kan du fortelle om dine ønsker og betraktninger. Trinn for trinn går dere deretter gjennom hva som er viktig å tenke på når du skal få et kjøkken med den rette følelsen. Kjøkkenspesialistens lange erfaring er en uvurderlig støtte på veien.

Ved hjemmebesøket tar kjøkkenspesialisten med seg farge-, stil- og materialprøver slik at du for eksempel kan oppleve kjøkkenfrontene i det miljøet de skal monteres i. Lysinnstrømning, belysningsløsninger, farger og mønstre som allerede finnes på stedet, har nesten alltid en effekt på det endelige helhetsinntrykket

Mange anser at hjemmebesøket er gull verdt. Løsninger diskuteres, muligheter skisseres og spørsmål besvares. Og i tillegg er det gratis. Dette er en unik service uten kjøpetvang, som er ment som et tilbud om at du skal få et kjøkken med den riktige følelsen. Bestill et hjemmebesøk nå!