Creoform Kjøkkens historie strekker seg helt tilbake til 1975, da en av våre grunnleggere oppdaget muligheten til å renovere kjøkkenfronter på en enkel og smidig måte. Behovet var stort, metoden ble patentert og siden spredt i hele Skandinavia. Suksessen lot ikke vente på seg.

Opp gjennom årene har vi opparbeidet oss stadig bredere erfaring med hensyn til hva som gjør et kjøkken til et godt kjøkken, og hva som gjør kunder til fornøyde kunder. Kvalitet, service og design viste seg å være essensielle faktorer for å få et kjøkken man kan være fornøyd med i et langt perspektiv.

Creoform Kjøkken ble stiftet i 2003. Hensikten var å etablere Sveriges smidigste produksjon av kjøkkeninnredninger basert på fremragende design, høy kvalitet og ypperlig service. Uansett om du skal forandre kjøkkenet fra bunnen, eller du skal fornye det, for eksempel ved å bytte kjøkkenfronter, skuffer og tilbehør.

Kjøkkeninnredning fra Creoform Kjøkken er noe ekstra. I tillegg til at du kan velge blant markedets største utvalg av kjøkkenfronter, kan du også få kjøkkenfronter med eget design. I vårt store utvalg av kjøkkeninnredninger finner du en rekke kjøkkenfronter, skuffer og benkeplater i forskjellig design, farge og materiale. I tillegg finner du spennende innredningsdetaljer og smart tilbehør.

Med Creoform Kjøkken får du to smarte måter å renovere kjøkkenet på: fornye eller forandre. Enten fornyer du kjøkkenet ditt ved å skifte ut fronter, benkeplater og innredning, eller du forandrer kjøkkenet helt fra grunnen av. Dette er kjøkkenrenovering på den enkleste og beste måten.